Urbans Måleri AB logo
Hem
Måleri
Fönsterrenovering
Sprutmålning
ROT-avdrag
Kontakt Om oss

Välkommen till Urbans måleri!

Urbans måleri är en pålitlig och trygg samarbetspartner med konkurrenskraftiga priser. Hos oss arbetar en grupp rutinerade målare med passion för sitt yrke. Vårt breda utbud av måleritjänster vänder sig till både företag och privatpersoner. Vi strävar alltid efter att du som kund ska känna dig trygg och nöjd med de uppdrag som vi utför och att vi uppfyller dina krav och förväntningar.

 

Kontakta oss gärna för rådgivning, kostnadsförslag eller offertförfrågan.

 

 

Vi utför...

Målning / målningsarbeten
Sprutmålning
Tapetsering

Fönsterrenovering

 

 
Samarbete med Växjö Färg & Tapetaffär

Samarbete

Vi samarbetar med Växjö Färg & Tapetaffär för att du ska kunna se och känna på våra produkter. Läs mer på Växjö Färg & Tapetaffärs hemsida>

För privatpersoner blir köpet av golv- och måleritjänster extra förmånligt eftersom ROT-avdraget finns kvar även i år. Avdraget innebär att du bara betalar halva arbetskostnaden inkl moms. Summan dras direkt från din faktura, vilket gör att du inte behöver ligga ute med några pengar. ROT-avdraget är personligt och har ett maxtak på 50.000 kronor, men är ni två ägare till bostaden kan ni få upp till 100.000 kronor i skattereduktion. Nedåt finns ingen gräns.

 

I de fall Skattemyndigheten ej godkänner yrkat ROT-avdrag, förbehåller vi oss rätten att erhålla full likvid av avdraget ROT-avdrag. Denna likvid ska betalas inom 10 dagar.

 

Läs mer på Skatteverket.se om dina möjligheter till ROT-avdrag.

Tips! Använd Skatteverkets e-tjänst Husarbete för se hur mycket du har kvar av ROT-avdraget att utnyttja.

 

© Copyright Urbans Måleri 2011.